غذاهای خیابانی اسپانیا؛ سفری به قلب طعم‌های مدیترانه‌ای

غذاهای خیابانی اسپانیا؛ سفری به قلب طعم‌های مدیترانه‌ای

غذاهای خیابانی اسپانیا؛ سفری به قلب طعم‌های مدیترانه‌ای

اسپانیا پر از غذاهای سنتی و اصیل است که باید هنگام سفر به این کشور امتحان کنید. انتخاب بهترین غذاهای خیابانی اسپانیا برای امتحان کردن، گاهی می‌تواند برای عاشقان طعم‌‌ها و مزه‌های مختلف کمی گیج‌کننده باشد. ما در این مقاله فهرستی از 17 تا از غذاهای خیابانی اسپانیا را که از طریق آن‌ها می‌توانید به دل آشپزی سنتی اسپانیایی سفر کنید و با آن آشنا شوید، در اختیار شما قرار می‌دهیم.

ساندویچ کالاماری (Bocadillo de Calamares)، یکی از غذاهای خیابانی خوشمزه اسپانیا

ساندویچ کالاماری یکی از غذاهای محبوب زمستانی است که می‌توانید آن در هر گوشه‌ای از مادرید پیدا کنید. این ساندویچ نان تازه و تردی است که با حلقه‌های ماهی مرکب سرخ شده پر شده و همراه با پوره گوجه‌فرنگی یا پاپریکا و سس مایونز سیر سرو می‌شود. ماهی مرکب معمولا در آرد طعم دار غلتانده و کاملا سرخ می‌شود. ترکیب کالاماری ترد و طلایی زنگ و نرمی نان تضاد لذت‌بخشی ایجاد می‌کند که شما را به خوردن بیشتر تشویق می‌کند.

چوروس با شکلات (Churros con Chocolate)، میان وعده‌ای گرم و شیرین

چوروس یک دسر کلاسیک اسپانیایی است که شامل خمیر سرخ شده ترد است که با شکر پوشیده شده و با یک فنجان شکلات داغ غلیظ سرو می‌شود. منشا چوروس مادرید است اما در سراسر اسپانیا محبوب است و معمولا به عنوان صبحانه یا یک میان‌وعده‌ی لذت‌بخش خورده می‌شود. هنگام کشف دنیای متنوع غذاهای خیابانی اسپانیا، چوروس را از دست ندهید.

پاپاتاس براواس (Papatas Bravas)، سیب‌زمینی‌های تند

پاپاتاس براواس یک غذای اصیل اسپانیایی است که معمولا به عنوان یک تاپا (پیش‌غذا) سرو می‌شود. این غذا سیب‌زمینی‌هایی است که به شکل نامنظم برش داده می‌شوند و با یک سس گوجه‌فرنگی تند و خوش‌طعم سرو می‌شوند و گاهی با یک لایه اضافی سس آیولی سیر تزئین می‌شوند.

پاپاتاس براواس یک غذای خیابانی ساده است که قیمت چندانی ندارد و در سراسر اسپانیا محبوب است. اگر قصد سفر به این کشور را دارید حتما این خوراکی خوشمزه را امتحان کنید.

پولپو آلا گایه‌گا (Pulpo a la Gallega) اختاپوس گالیسایی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای خیابانی اسپانیا

این غذای خیابانی خوشمزه اسپانیا که از منطقه گالیسیا سرچشمه گرفته، شامل اختاپوس نرم و لطیفی است که با پاپریکا و روغن زیتون طعم‌دار می‌شود. پولپو آلا گایه‌گا که معمولا روی یک بشقاب چوبی سرو می‌شود، با ترکیب هماهنگ بافت‌ و طعمش شما را مجذوب خود خواهد کرد.

پینچو (Pincho)، لقمه‌های کوچک با مزه‌های بزرگ

پینچو یکی از خوراکی‌های سنتی مناطق باسک و ناوارا در اسپانیاست که شامل لقمه‌های کوچک و لذیذی است که از مواد مختلفی مثل ژامبون، پنیر بز، آنچوی و سالمون گرفته تا پنیر سرخ شده، انجیر و جگر تشکیل می‌شود. این مواد به وسیله‌ی یک سیخ چوبی کوچک به هم متصل می‌شوند.

پینجو یک میان وعده است که می‌تواند به صورت گرم یا سرد سرو شود. این میان وعده یکی از انتخاب‌های محبوب مردم محلی و گردشگران است.

بوکادیلو (Bocadillo)، یک ساندویچ ساده اما جادویی

دنیا پر از ساندویچ است: انواع مختلفی از ساندویچ‌ها وجود دارد و هر کشوری تخصص خودش را در این زمینه دارد. بوکادیلو یک ساندویچ اسپانیایی است که با نان مخصوصی که کمی شیرین است و کاملا برشته می‌شود، درست می‌شود. این نان با بهترین مواد غذایی محلی مثل تن ماهی، گوجه‌فرنگی و زیتون پر می‌شود. بوکادیلو را به عنوان غذای خیابانی اسپانیا می‌توانید در بیشتر کافه‌ها و رستوران‌ها پیدا کنید. مردم اسپانیا معمولا این ساندویچ خوشمزه را برای ناهار می‌خورند.

امپانادا (Empanada)، از معروف‌ترین غذاهای خیابانی اسپانیا

امپانادا یکی از غذاهای خیابانی خوشمزه‌ی اسپانیا است که حتما باید آن را امتحان کنید. این غذا، نوعی نان یا پای پر شده است که با موادی مثل گوشت، پنیر، قارچ و سبزیجات پر و پخته می‌شود. این غذا از منطقه‌ی گالیسیا در اسپانیا سرچشمه گرفته و در تمام رستوران‌های شهرهای اسپانیا پیدا می‌شود.

چوریزو (Chorizo)، سوسیس دودی با عطر اسپانیایی

چوریزو نوعی سوسیس است که تخمیر، دودی و خشک می‌شود و در همه‌ی اروپا در دسترس است. اما چیزی که چوریزوهای اسپانیایی را متمایز می‌کند، رنگ قرمز خاص و طعم دودی آن است. چوریزوها معمولا با ساندویچ سرو می‌شوند یا در مایعاتی مثل سرکه سیب پخته می‌شوند و به عنوان یکی از بهترین غذاهای خیابانی اسپانیا شناخته می‌شوند. در حالی که پوریزو در بیشتر نقاط جهان محبوبیت پیدا کرده، خیابان‌های اسپانیا بهترین مکان برای امتحان کردن آن است.

کروکتاس (Croquetas)، توپک‌های طلایی خوشمزه

کروکتاس توپک‌های کوچک خمیری هستند که با سبریجات، ماهی، مرغ، گوشت گاو یا گوشت بره پر می‌شوند. سپس این توپک‌ها با پودر سوخاری پوشانده و در روغن سرخ می‌شوند. این غذا در فرهنگ‌های مختلف وجود دارد و هر فرهنگی تغییراتی به سبک خودش در آن ایجاد کرده است. در اسپانیا محلی‌ها به آن کروکتاس می‌گویند.

گامباس آل آخییو (Gambas al Ajillo)، یکی از غذاهای خاص خیابانی اسپانیا

گامباس آل آخییو یکی از اصیل‌ترین پیش‌غذاهای اسپانیاست که از منطقه‌ی آفتابی آندلس سرچشمه گرفته است. میگو با سس سیر شامل میگوی نرم و لطیفی است که در تابه‌ای داغ با مقداری سیر، روغن زیتون و کمی فلفل چیلی سرخ می‌شود. این پیش‌غذا را در اکثر شهرهای اسپانیا مخصوصا در مادرید می‌توانید پیدا کنید.

ساندویچ بیکینی (Bikini sandwich)، طعمی ساده اما لوکس

 یکی دیگر از غذاهای خیابانی خوشمزه اسپانیا ساندویچ بیکینی است. این ساندویچ شامل دو برش نان ترد است که با لایه‌های ژامبون و پنیر ذوب شده و گاهی اوقات کمی سس گوجه تند پر می‌شود. سپس ساندویچ گریل می‌شود تا نان تُست شده و پنیر به خوبی ذوب شود. نتیجه یک خوراک گرم و نرم و خوش‌طعم است که دلچسب و لذت‌بخش است. می‌توانید به عنوان یک میان وعده‌ی سریع یا یک وعده‌ی غذایی سبک از این ساندویچ لذت ببرید.

پائیا (Paella)، شاهکار غذاهای خیابانی اسپانیا

پائیا در بیشتر جاهای دنیا محبوب است و می‌توانید آن را به عنوان یکی از غذاهای خیابانی اسپانیا در شهرهایی مثل لندن، نیویورک و هنگ‌کنگ پیدا کنید. با این حال پیدا کردن یک پائیای اصیل و خوشمزه در خارج از اسپانیا سخت است. پس در سفر به اسپانیا فرصت چشیدن یک پائیای واقعی را از دست ندهید. پائیا شامل برنج طعم‌دار شده با زعفران و غذاهای دریایی مثل میگو و صدف است.

تورتیلا اسپانیولا (Tortilla Espanola)، املت سیب‌زمینی از غذاهای ساده خیابانی اسپانیا

تورتیلا اسپانیولا یک میان وعده سبک و خوش‌طعم است که شبیه املت است. این املت اسپانیایی از ترکیب سیب‌زمینی، پنیر موزارلا و تخم مرغ درست می‌شود که در روغن زیتون سرخ می‌شوند. تورتیلا اسپانیولا جایگاه خاصی در آشپزی اسپانیایی دارد. ضخامت و بافت این املت بسته به منطقه‌ای که در آن هستید متفاوت است.

ماهی ساردین کبابی (Sardinas a la Parrilla)، غذایی ساده و سنتی از دریای مدیترانه

ماهی ساردین کبابی یک غذای دریایی ساده و سنتی است که مخصوصا در مناطق ساحلی دریای مدیترانه و در ماه‌های تابستان زمانی که ساردین به وفور پیدا می‌شود، محبوب است. ساردین‌ها را معمولا با ترکیبی از روغن زیتون، آب‌لیمو، فلفل سیاه و نمک طعم‌دار می‌کنند( هر چند بسته به منطقه انواع ادویه‌ها و گیاهان معطر دیگری هم می‌توانند به آن اضافه شوند.) و سپس روی زغال کباب می‌کنند.

تورتیاس کامارونس (Tortillitas de Camarones)، یک خوراکی خوشمزه از کادیز، آندلس

این غذا با استفاده از نوع خاصی از میگو به نام کامارونس که اسم غذا هم از اون گرفته شده، درست می‌شود. در تهیه‌ی این غذا موادی مثل آرد گندم، آرد نخودچی، آب، پیاز، جعفری، میگو و نمک و فلفل با هم مخلوط می‌شوند. سپس خمیر آماده شده در روغن زیتون فراوان سرخ می‌شود و از دو طرف کاملا ترد و طلایی می‌شود. این غذا یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین انتخاب‌ها برای دوستداران غذاهای دریایی است.

پینچیتوس (Pinchitos)، کباب معروف اسپانیایی

پینچیتوس کباب اسپانیایی است که از مکعب‌های گوشت مرغ یا بره تهیه می‌شود که روی سیخ قرار داده می‌شوند و به روش سنتی روی زغال چوب طبخ می‌شوند، این گوشت‌ها معمولا با روغن زیتون، گیاهان و ادویه‌های مختلف مزه‌دار می‌شوند.

تالو (Talo)، از غذاهای خیابانی سنتی اسپانیا

تالو یک نان تخت سنتی است که با آرد ذرت و آب تهیه می‌شود. این غذا یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانی در باسک است و معمولا با سوسیس چیستورا پر می‌شود. هر چند می‌توان تالویی را پیدا کرد که با بیکن، پنیر و حتی شکلات هم پر شده باشد. در گذشته از این نان به عنوان نان اصلی در خانه‌های باسکی استفاده می‌شد.

موسی ظهیری

موسی ظهیری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.