ترجمه رسمی جواز تاسیس

جواز تاسیس برای صاحبین کسب‌و‌کار و مشاغل در زمینه‌های مختلف مانند حوزه‌های صنعتی، غذایی، کشاورزی، تولیدی، صنعتی، گردشگری، مشاغل خانگی و… صادر می‌شود. جواز تاسیس به افراد اجازه می‌دهد در حوزه‌ای که جواز آن را دریافت کرده‌اند، فعالیت کنند و افراد با دریافت جواز تاسیس می‌توانند از نظر قانونی کارگاه، سازمان، شرکت یا مرکز تولیدی خودشان را مدیریت کنند. در ادامه با ترجمه جواز تاسیس در دارالترجمه علامه آشنا خواهید شد.

اعتبار جواز تاسیس یک سال است و با دریافت این مجوز، فرد می‌تواند در یکی از شهرک‌های صنعتی ذکر شده در جواز، به تولید محصولات مورد تایید بپردازد. اگر فردی قصد داشته باشد در نمایشگاه‌ها و یا کنفرانس‌های خارجی فعالیت کنند و یا کار خود را در کشور‌های صنعتی دیگر از جمله آلمان ادامه دهند، باید برای اخذ ویزا اقدام کنند. برای اخذ ویزا باید مدارک شغلی خاص خود مانند پروانه مهندسی، پروانه بهره‌برداری، أوراق مشارکت، أوراق قرضه و… را با کمک دارالترجمه‌ها به صورت رسمی ترجمه کنید. با ترجمه رسمی جواز تاسیس می‌توانید خیلی راحت‌تر ویزای خود را دریافت کنید زیرا داشتن ترجمه جواز تاسیس باعث می‌شود شما بتوانید یک پرونده قوی برای اخذ ویزای کشور مورد نظر تشکیل دهید.

ترجمه جواز تاسیس

شرایط مورد نیاز برای ترجمه رسمی جواز تاسیس

ترجمه رسمی جواز تاسیس به افسر بررسی کننده مدارک کمک می‌کند دلیل اصلی سفر متقاضی را متوجه شود و از شاغل بودن و داشتن تجربه فرد در زمینه کاری خود مطمئن شود. البته برای ارائه ترجمه جواز تاسیس باید به چند نکته توجه کرد:

  • دارالترجمه رسمی که ترجمه جواز تاسیس را انجام می‌دهد باید معتبر باشد؛
  • برای ترجمه رسمی باید اصل سند جواز تاسیس به دارالترجمه رسمی ارائه شود؛
  • سند ارائه شده به دارالترجمه باید دارای مهر و امضای سازمان صادر‌کننده جواز باشد.

به این ترتیب کارشناسان مسئول صدور ویزا متوجه می‌شوند که متقاضی در کشور خود صاحب کسب‌و‌کار است و قبل از اتمام مدت زمان اعتبار ویزای صادر شده، به کشور خود باز می‌گردد.

هزینه ترجمه جواز تاسیس

هر سال، نرخ ترجمه رسمی مدارک و اسناد توسط قوه قضاییه تعیین می‌شود. هیچ دارالترجمه‌ای نمی‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر دریافت کند و همه دارالترجمه‌ها باید طبق نرخ تعیین شده از سمت قوه قضاییه از مشتریان خود مبلغ دریافت کنند. البته در جمع کل، هزینه حق دفتری، پلمپ، اسکن و کپی برابر اصل بودن مدرک به هزینه‌ها اضافه می‌شود.

ترجمه رسمی جواز تاسیس

ترجمه رسمی جواز تاسیس با تائیدات دادگستری و وزارت امور خارجه

برای دریافت تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه، ارائه اصل جواز الزامی است. زیرا طیق قوانین وضع شده از سمت ریاست امور مترجمان رسمی قوه قضاییه، برای تایید ترجمه رسمی جواز کسب، اصل مدرک باید توسط مسئول مربوطه در دادگستری و وزارت امور خارجه رویت شود. مدت زمان برای اخذ تاییدات ترجمه جواز تاسیس از دادگستری و وزارت امور خارجه به ترتیب ۳ و ۲ روز کاری است.

مدت زمان ترجمه رسمی جواز تاسیس

اگر جواز تاسیس دارای اعتبار و کد صنفی باشد و مشکلی نداشته باشد، بین ۱-۲ روز کاری زمان می‌برد. البته اگر به ترجمه رسمی فوری نیاز دارید می‌توانید با همکاران ما در دفتر ترجمه علامه تماس بگیرید.

البته اگر مدارک شما نیاز به تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه داشته باشد، زمان بیش‌تری می‌برد و بهتر است از قبل از ترجمه رسمی، از الزامی بودن تاییدیه مطمئن شوید تا روند کار سریع‌تر جلو رود.

مراحل و مدارک مورد نیاز برای ترجمه جواز تاسیس

در دارالترجمه علامه شما می‌توانید درخواست خود را ثبت کرده و پس از اتمام فرآیند ترجمه می‌توانید تایید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه را دریافت کنید و ترجمه مدارک خود را تحویل بگیرید. البته نیازی نیست که مدرک خود را حضوری به همکاران ما در دفتر ترجمه علامه تحویل دهید. ترجمه جواز تاسیس و یا هر مدرک دیگری از روی فایل اسکن شده، امکان پذیر است.

مدارک لازم جهت دریافت جواز تاسیس

مدارک لازم جهت دریافت جواز تاسیس

  • کپی آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه آن به زبان مورد نظر
  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه کیفری و عدم اعتیاد به مواد مخدر
  • البته اگر متقاضی، در سازمانی دولتی کارمند است، کافی است گواهی اشتغال به تحصیل ارائه دهد

مزایای اخذ جواز تاسیس

  • تخصیص زمین صنعتی به نرخ مصوب دولتی در شهرک‌های صنعتی با پرداخت ۳۰ درصد نقد و ۷۰ درصد به صورت اقساط ۳۶ ماهه
  • امکان ثبت برند یک برند فارسی در اداره ثبت علامت تجاری
  • امکان شرکت در نمایشگاه‌های تجاری داخلی و خارجی
  • امکان دریافت وام و تسهیلات با نرخ بهره پایین و پرداخت در أقساط بلندمدت
  • امکان استفاده از پیش‌طرح توجیهی تأیید شده توسط کارشناسان مرجع صادرکننده برای ارائه و جذب سرمایه‌گذاری

البته برای اخذ حواز تاسیس باید توجه کنید که موضوعی که برای آن می‌خواهید جواز بگیرید باید با موضوع شرکت مرتبط باشد که در یک جواز، تنها کالاهایی که باهم سنخیت دارند ذکر می‌شوند، برای مثال لوازم الکترونیکی و مواد غذایی نمی‌توانند در یک جواز قید شوند.

برای اطلاعات بیش‌تر درباره ترجمه مدارک و ترجمه جواز تاسیس می‌توانید با همکاران ما در دارالترجمه علامه تماس بگیرید.

ترجمه جواز تاسیس
دارالترجمه غرب تهران
دفتر ترجمه علامه بهترین دارالترجمه در سعادت آباد

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *