تحصیل در آمریکا: شرایط، بهترین دانشگاه‌ها، هزینه‌ها و بورسیه‌ها 2024

تحصیل در آمریکا: شرایط، بهترین دانشگاه‌ها، هزینه‌ها و بورسیه‌ها 2024

تحصیل در آمریکا: شرایط، بهترین دانشگاه‌ها، هزینه‌ها و بورسیه‌ها 2024

تحصیل در آمریکا برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی به معنای تحقق رویای یادگیری در یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های آموزشی جهان است. آمریکا دانشگاه‌هایی دارد که نه فقط از لحاظ علمی بلکه از نظر امکانات و فرصت‌های شغلی هم در بالاترین سطح قرار دارند و به همین دلیل هر ساله میزبان هزاران دانشجویی است که به دنبال گسترش افق‌های علمی و حرفه‌ای خود هستند.

در این مقاله به بررسی دقیق مسیرهای تحصیلی در مقاطع، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا می‌پردازیم و شما را بهترین دانشگاه‌های آمریکا، هزینه‌ تحصیل در آن‌ها و بورسیه‌های هر دانشگاه آشنا می‌کنیم. چه به دنبال یک شروع پرانرژی در مقطع کارشناسی باشید، چه به دنبال تخصص بیشتر در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری، آمریکا گزینه‌های بسیاری برای موفقیت در اختیار شما قرار می‌دهد.

مهاجرت تحصیلی به آمریکا با مدرک دیپلم

تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم فرصتی عالی برای دانش‌آموزانی است که به دنبال ادامه‌ی تحصیل در یکی از معتبرترین سیستم‌های آموزشی جهان هستند. دانشجویان با مدرک دیپلم می‌توانند برای ورود به مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های آمریکایی اقدام کنند. تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا معمولا چهار سال طول می‌کشد. البته بعضی از رشته‌ها ممکن است کمتر یا بیشتر از چهار سال طول بکشند.

شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا با مدرک دیپلم

  1. داشتن مدرک دیپلم با نمره قابل قبول: برای ادامه‌ی تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا باید 12 سال تحصیلات رسمی را در رشته‌ی مرتبط گذرانده باشید. دانشگاه‌های آمریکا معمولا به حداقل نمره‌ی معدل 3 از 4 نیاز دارند که معادل معدل 14 تا 16.99 است.
  2. مدرک زبان انگلیسی: بیشتر دانشگاه‌ برای پذیرش در مقطع کارشناسی به حداقل نمره‌ی آیلتس 6.5 با حداقل 6 در هر بخش یا نمره‌ی تافل بین 80 تا 100 نیاز دارند .
  3. آزمون‌های استاندارد: بیشتر دانشگاه‌ها ممکن است از شما بخواهند در آزمون‌های SAT یا ACT شرکت کنید. آزمون‌های SAT و ACT دو آزمون استاندارد و معتبر هستند که برای پذیرش در مقطع کارشناسی دانشگاه‌های آمریکا از دانشجویان، مخصوصا دانشجویان بین‌المللی، خواسته می‌شوند. این آزمون‌ها توانایی تحصیلی و آمادگی دانشجویان را برای ورود به دانشگاه ارزیابی می‌کنند.
  4. انگیزه‌نامه (SOP): انگیزه‌نامه یکی از مهم‌ترین مدارکی است که برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا در مقطع کارشناسی باید آن را ارسال کنید. این نامه نشان می‌دهد که چرا می‌خواهید در دانشگاه مورد نظر تحصیل کنید، چرا به رشته‌ای که انتخاب کردید علاقه‌مند هستید و چه برنامه‌هایی برای آینده خود دارید. یک SOP خوب باید متقاعد کننده باشد. باید نقاط قوت و شایستگی‌های شما را برجسته کند و همچنین باید بدون هیچ خطا و اشتباهی نوشته شده باشد. برای آگاهی از نحوه‌ی نوشتن انگیزه نامه (SOP) می‌توانید مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید.
  5. توصیه‌نامه (Letter of Recommendation): توصیه‌نامه، نامه‌ای است که توسط معلمان شما یا کسانی که با شما در ارتباط تحصیلی بوده‌اند، نوشته می‌شود و به دانشگاه‌ها کمک می‌کند تا بفهمند که شما از نظر تحصیلی، شخصیتی و اجتماعی چگونه فردی هستید. توصیه‌نامه‌ای که به خوبی نوشته شده باشد، می‌تواند افرادی را که مسئول پذیرش شما هستند تحت تاثیر قرار بدهد.
  6. ویزای تحصیلی : بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه، باید برای ویزای F1 اقدام کنید. این ویزا مخصوص دانشجویان بین‌المللی است و برای تحصیل در مقاطع مختلف در آمریکا صادر می‌شود.

بهترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل در مقطع کارشناسی

آمریکا یکی از محبوب‌ترین مقاصد تحصیلی برای دانشجویان بین‌المللی است. در آمریکا دانشگاه‌ها، کالج‌های محلی و کالج‌های هنرهای آزاد دوره‌های کارشناسی را ارائه می‌دهند. در اینجا ما بهترین دانشگاه‌های آمریکا را برای مقطع کارشناسی فهرست کرده‌ایم:

  • موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه هاروارد
  • دانشگاه شیکاگو
  • دانشگاه کالیفرنیا، برکلی

در زیر می‌توانید جدول مربوط به جزییات هر دانشگاه را ببینید.

موسسه فناوری ماساچوست (MIT)

رتبه جهانی موسسه فناوری ماساچوست (MIT)  در QS1
متوسط شهریه سالانه در مقطع کارشناسی53450 دلار
رشته‌های محبوبفایننس ( مدیریت مالی)
کارشناسی معماری
علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر
محاسبات شناختی

دانشگاه استفورد

رتبه جهانی دانشگاه استفورد در QS5
متوسط شهریه سالانه در مقطع کارشناسی57693 دلار
رشته‌های محبوبتاریخ
انسان‌شناسی
مهندسی مکانیک
ریاضیات
فیلم و مطالعات رسانه
علوم کامپیوتر
کارشناسی شیمی

دانشگاه هاروارد

رتبه جهانی دانشگاه هاروارد در OS4
متوسط شهریه سالانه در مقطع کارشناسی52659
رشته‌های محبوبزبان انگلیسی
تاریخ
انسان‌شناسی
فیزیک
روانشناسی
مهندسی مکانیک
علوم کامپیوتر

دانشگاه شیکاگو

رتبه جهانی دانشگاه شیکاگو در QS11
متوسط شهریه سالانه در مقطع کارشناسی59256 دلار
رشته‌های محبوبعلوم کامپیوتر
اقتصاد
تاریخ هنر
نوروساینس
زبان و ادبیات انگلیسی
روانشناسی

دانشگاه کالیفرنیا، برکلی

رتبه جهانی دانشگاه کالیفرنیا، برکلی در QS10
متوسط شهریه سالانه در مقطع کارشناسی44088
رشته‌های محبوباقتصاد
حقوق
روانشناسی
مدیریت بازرگانی
علوم کامپیوتر
علوم داده
کارشناسی معماری
کارشناسی شیمی
مهندسی هوافضا
مهندسی هسته‌ای  

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا

هزینه‌ی کلی تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا به دو دسته هزینه تقسیم می‌شود. یکی شهریه‌ی دانشگاه و دیگری هزینه‌های زندگی در آمریکا.

شهریه دانشگاه‌های آمریکا بسیار متغیر است و به این بستگی دارد که در دانشگاه‌های دولتی تحصیل کنید یا خصوصی.

شهریه دانشگاه‌های دولتی: برای دانشجویان بین‌المللی معمولا سالیانه بین 20000 تا 50000 دلار است.

شهریه دانشگاه‌های خصوصی: شهریه دانشگاه‌های خصوصی بیشتر است و ممکن است از 30000 تا 60000 دلار در سال یا حتی بیشتر باشد.

هزینه‌های زندگی : هزینه‌های زندگی برای دانشجویان در آمریکا به طور متوسط بین 18000 تا 25000 دلار در سال می‌شود. این مبلغ شامل هزینه مسکن، خورد و خوراک، حمل و نقل، کتاب‌ها، لباس‌های مناسب برای آب وهوا و تفریحات می‌شود.

حالا که هزینه‌ی تقریبی تحصیل در مقطع کارشناسی را در آمریکا را می‌دانید، اجازه بدهید بورسیه‌هایی را بررسی کنیم که بار مالی تحصیل در آمریکا را کاهش می‌دهند.

بورسیه‌های تحصیلی برای مقطع کارشناسی در آمریکا

  1. بورسیه‌های MIT : که بر اساس نیاز مالی ارائه می‌شوند. حدود 58 درصد از دانشجویان کارشناسی این بورسیه‌ها را دریافت می‌کنند. مقدار این بورسیه‌ها متفاوت است و بر اساس نیاز مالی دانشجویان تعیین می‌شود. متوسط این کمک هزینه‌ها برای سال تحصیلی 2023-2024 معادل 66663 دلار بوده است.
  2. بورسیه‌های استنفورد: دانشگاه استنفورد برای دانشجویان بین‌المللی مقطع کارشناسی بورسیه‌های متعددی ارائه می‌دهد. این دانشگاه به دانشجویانی که نیاز مالی دارند، بورسیه اعطا می‌کند. نیاز مالی دانشجویان با استفاده از اطلاعات فرم CSS Profile  تعیین می‌شود. متوسط این کمک هزینه‌ها برای سال 2024 معادل 62898 دلار است.
  3. بورسیه‌های هاروارد: بورسیه‌های دانشگاه هاروارد بر اساس نیاز مالی، به طور کامل نیاز مالی دانشجویان واجد شرایط را پوشش می‌دهد. برای خانواده‎‌هایی که درآمد سالانه کمتر از 85000 دلار دارند، معمولا هزینه‌های تحصیل به طور کامل به وسیله‌ی کمک هزینه پوشش داده می‌شوند و خانواده نیازی به پرداخت ندارند. برای خانواده‌هایی با درآمد‌ بین 85000 تا 150000 دلار معمولا باید بین 0 تا 10 درصد درآمد خود را به عنوان سهم خانواده پرداخت کنند.
  4. بورسیه‌های دانشگاه کالیفرنیا، برکلی: دانشگاه کالیفرنیا، برکلی برای دانشجویان بین‌المللی مقطع کارشناسی دو نوع بورسیه ارائه می‌دهد. اولی بورسیه پرداخت شهریه و هزینه‌ها: این بورسیه برای دانشجویان نیازمند ارائه می‌شود و هر دانشجوی کارشناسی در طی دوران تحصیل خود فقط دوبار می‌تواند از این بورسیه استفاده کند.

دومی بورسیه‌های مبتنی بر نیاز و شایستگی: این بورسیه‌ها با در نظر گرفتن هر دو عامل نیاز مالی و عملکرد تحصیلی اعطا می‌شوند. دانشجویان می‌توانند چندین بار برای این نوع بورسیه درخواست دهند.

بیشتر بورسیه‌های که در اینجا معرفی شد کمک هزینه‌های بر اساس نیاز مالی هستند و به شایستگی یا عملکرد علمی شما ربطی ندارند. یعنی اگر از نظر مالی به کمک نیاز داشته باشید، بدون توجه به وضعیت تحصیلی، می‌توانید از این کمک‌ها بهره ببرید. 

تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا معمولا بین 1 تا 3 سال طول می‌کشد. به طور متوسط بیشتر برنامه‌های کارشناسی ارشد 2 ساله هستند، اما این مدت می‌تواند بسته به نوع رشته و شرایط دانشجو متفاوت باشد.

شرایط تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی ممکن است کمی متفاوت باشد، اما بیشتر دانشگاه‌ها شرایط زیر را دارند:

  1. مدرک تحصیلی: داشتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه معتبر و معادل سازی مدرک در آمریکا. بیشتر دانشگاه‌ها به حداقل نمره‌ی 3 از 4 نیاز دارند که معادل معدل 14 تا 16.99 است.
  2. مدرک زبان انگلیسی: بیشتر دانشگاه‌ها برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد به نمره‌ی زبان آیلتس 6.5 تا 7 یا تافل اینترنتی بین 80 تا 100 نیاز دارند. بعضی از دانشگاه‌ها ممکن است آزمون‌های دیگری مثل دولینگو یا PTE Academic را هم بپذیرند.
  3. آزمون‌های استاندارد: برای بعضی از رشته‌ها نیاز به ارائه‌ی نمرات GRE و برای رشته‌های تجاری مثل MBA نیاز به نمرات GMAT دارید.
  4. انگیزه‌نامه‌ (SOP): در این نامه باید دلایل خود برای تحصیل در رشته‌ی مورد نظر، اهداف تحصیلی و شغلی و دلیل انتخاب دانشگاه مربوطه را توضیح دهید.
  5. توصیه‌نامه: بیشتر دانشگاه‌ها حداقل دو تا سه توصیه‌نامه از اساتید یا کارفرمایان گذشته شما درخواست می‌کنند. این نامه‌ها باید نقاط قوت، توانایی‌های علمی و مهارت‌های حرفه‌ای شما را بیان کنند.
  6. رزومه (CV): بسیاری از دانشگاه‌ها از متقاضیان کارشناسی ارشد می‌خواهند که یک رزومه از تجربیات تحصیلی، حرفه‌ای و فعالیت‌های پژوهشی خود ارائه دهند.
  7. ویزای دانشجویی: پس از پذیرش از دانشگاه، باید برای دریافت ویزای دانشجویی F1 اقدام کنید. برای این کار، دانشگاه یک فرم   

I-20 صادر می‌کند که شما با استفاده از آن می‌توانید برای ویزا درخواست دهید.

بهترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

بر اساس آخرین رتبه‌بندی‌ها، بهترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد عبارتند از:

  • موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
  • دانشگاه هاروارد
  • دانشگاه استفورد
  • دانشگاه کالیفرنیا، برکلی
  • دانشگاه پرینستون
  • دانشگاه ییل
  • دانشگاه کلمبیا
  • دانشگاه شیکاگو
  • دانشگاه پنسیلوانیا
  • دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس
نام دانشگاهرتبه جهانی در QSمتوسط شهریه سالانهرشته‌های محبوب
موسسه فناوری ماساچوست (MIT)  152410 دلارعلوم کامپیوتر
مهندسی مکانیک
علوم داده
مهندسی هوافضا
معماری
مهندسی شیمی
دانشگاه هاروارد455565 تا 63624 دلارحقوق
تجارت و مدیریت
پزشکی
علوم کامپیوتر
معماری
علوم اجتماعی  
دانشگاه استنفورد539720 تا 65082 دلارمهندسی برق
علوم کامپیوتر
مهندسی مکانیک
علوم اجتماعی
مدیریت بازرگانی (MBA) حقوق
پزشکی
دانشگاه کالیفرنیا، برکلی1045627 دلارمهندسی
علوم کامپیوتر
حقوق
اقتصاد
علوم اجتماعی
مدیریت بازرگانی (MBA)
دانشگاه پرینستون1762400 دلارمعماری
علوم زیستی
علوم اجتماعی
علوم کامپیوتر مهندسی
دانشگاه ییل1651250 دلارعلوم انسانی
هنر
حقوق
علوم اجتماعی
دانشگاه کلمبیا2362120 دلارروزنامه‌نگاری
علوم اجتماعی
هنر
مدیریت
مهندسی معماری
دانشگاه شیکاگو1165619 دلاراقتصاد
علوم سیاسی
حقوق
علوم اجتماعی
مدیریت بازرگانی (MBA)
علوم کامپیوتر
دانشگاه پنسیلوانیا1249050 دلارمهندسی پزشکی
علوم کامپیوتر
مدیریت
حقوق
دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس2936297مهندسی
حقوق
هنر
علوم کامپیوتر
مدیریت

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا

هزینه‌ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشگاه‌های برتر آمریکا ذکر شد. اما هزینه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی آمریکا در مقطع ارشد به طور متوسط بین 20000 تا 35000 دلار در سال و در دانشگاه‌های خصوصی بین 54187 تا 73010 دلار در سال است.

همچنین هزینه‌های زندگی برای یک دانشجو در آمریکا به طور متوسط بین 18000 تا 25000 دلار است که شامل هزینه‌های مسکن، غذا، حمل و نقل، کتاب‌ها و تفریحات می‌شود.

بورسیه‌های تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا

ما در اینجا بورسیه‌هایی را معرفی می‌کنیم که دانشگاه‌های برتر بر اساس نیاز مالی به دانشجویان ارائه می‌دهند. این بورسیه‌ها ارتباطی با شایستگی تحصیلی دارند و به دانشجویانی اعطا می‌شوند که در زمان پذیرش نیاز مالی خود را اعلام کرده‌اند.

نام دانشگاهمقدار متوسط بورسیه بر اساس نیاز مالی
موسسه فناوری ماساچوست (MIT)50483 دلار در سال
دانشگاه هارواردبورسیه مدرسه کسب و کار: مقدار متغیر بین 25000 تا 76000 دلار در سال
بورسیه مدرسه آموزش هاروارد: تا سقف 22500 دلار کمک هزینه‌های تحصیلی عمومی: میزان متغیر
دانشگاه استنفوردمیزان آن متغیر است و به شرایط مالی خانواده دانشجو بستگی دارد
دانشگاه کالیفرنیا، برکلیمعمولا تا سقف 15000 دلار
دانشگاه پرینستونبورسیه کامل برای شهریه به علاوه‌ی کمک هزینه‌ی زندگی که شامل 40000 دلار در سال است.
دانشگاه ییلمتغیر از چند صد دلار تا بیش از 70000 دلار در سال
دانشگاه کلمبیامتغیر با میانگین 50000 دلار در سال
دانشگاه شیکاگومتغیر
دانشگاه پنسیلوانیاانواع مختلف بورسیه که بعضی از آن‌ها شامل پرداخت کامل شهریه هستند.
بورسیه‌ها و وام‌های خصوصی: با پوشش 50 درصد شهریه و کمک هزینه 25000 دلار در سال
دانشگاه کلیفرنیا، لس آنجلسکمک‌های مالی: که می‌توانند بخشی یا تمام شهریه و هزینه‌های زندگی را پوشش دهند.
کمک هزینه‌های پژوهشی: که رقمی بین 15000 تا 40000 دلار را شامل می‌شوند.  

تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا

تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا معمولا بین 5 تا 7 سال طول می‌کشد. این مدت شامل 2 سال دوره‌های آموزشی و 3 تا 5 سال تحقیق مستقل برای پایان‌نامه است. مدت زمان دقیق تحصیل بستگی به عوامل مختلفی دارد، از جمله رشته تحصیلی، نوع برنامه دکتری و همچنین پیشرفت دانشجو در زمینه پژوهش و انجام پایان‌نامه.

رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی معمولا به دلیل نیاز به تحقیقات گسترده و کار بر روی پایان‌نامه‌های پیچیده، بین 6 تا 7 سال طول می‌کشد. در رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی زمان تحصیل معمولا کوتاه‌تر است و می‌تواند بین 5 تا 6 سال طول بکشد. زیرا این رشته‌ها به تحقیق و آزمایش‌های عملی نیاز دارند که اغلب سریع‌تر پیش می‌روند.

شرایط تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا

برای تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا معمولا شرایط و الزامات زیر وجود دارد:

  1. مدرک کارشناسی ارشد:  باید مدرک کارشناسی ارشد با حداقل معدل 3 از 4 که معادل 14 تا 16.99 است، داشته باشید. البته مواردی هم وجود دارند که می‌توانید مستقیما پس از دوره‌ی کارشناسی وارد برنامه‌ی دکتری شوید.
  2. مدرک زبان انگلیسی: نمره زبان مورد نیاز برای تحصیل در مقطع دکتری بستگی به دانشگاه و رشته‌ی تحصیلی دارد. اما برای اکثر دانشگاه معمولا حداقل نمره‌ی آیلتس بین 6.5 تا 7.5 است. دانشگاه‌های رقابتی‌تر ممکن است از شما نمره 7 یا بالاتر بخواهند. همچنین حداقل نمره‌ی تافل اینترنتی معمولا بین 80 تا 100 است. دانشگاه‌های برتر ممکن است نمره‌های بالاتری مثل 90 یا 100 را درخواست کنند.
  3. آزمون‌های استاندارد: بسیاری از دانشگاه‌ها، نیاز به ارائه‌ی نمرات آزمون GRE برای بیشتر رشته‌ها یا GMAT برای رشته‌های مرتبط با مدیریت و کسب‌وکار دارند.
  4. پیشنهاد تحقیق (Research Proposal): شما باید پیشنهادی در مورد موضوع تحقیقی که قصد انجام آن در مقطع دکتری را دارید، ارائه دهید. این پیشنهاد باید نشان دهد که شما با حوزه‌ی تحقیق آشنا هستید و ایده‌های مناسبی برای توسعه‌ی پژوهش دارید.
  5. مقالات علمی و فعالیت‌های پژوهشی: داشتن مقالات منتشر شده در مجلات علمی معتبر و تجربه در پروژه‌های پژوهشی یا دستیار تحقیق بودن، یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود.
  6. انگیزه نامه (SOP)  و توصیه‌نامه: در انگیزه‌نامه باید توضیح دهید که چرا قصد تحصیل در آن رشته و دانشگاه را دارید و چه اهدافی در زمینه تحقیقاتی دارید. همجنین به 2 تا 3 توصیه‌نامه از اساتید یا کارفرمایان گذشته نیاز دارید که توانایی و شایستگی شما را برای تحصیل در مقطع دکتری تایید می‌کنند.
  7. رزومه (CV): رزومه تحصیلی و شغلی که باید شامل جزئیات کامل درباره‌ی مدارک تحصیلی، پژوهش‌ها، مقالات و فعالیت‌های حرفه‌ای شما باشد.
  8. مصاحبه: بعضی از برنامه‌های دکتری ممکن است از شما برای مصاحبه آنلاین دعوت کنند. مصاحبه‌ها برای ارزیابی سطح دانش و توانایی‌های پژوهشی شما انجام می‌شوند.
  9. ویزای دانشجویی: بعد از اینکه از یک دانشگاه معتبر پذیرش گرفتید. دانشگاه یک فرم I-20 برای شما صادر می‌کند که با استفاده از آن می‌توانید برای ویزا درخواست دهید.

بهترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل در مقطع دکتری

در جدول زیر بهترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل در مقطع دکتری به همراه متوسط شهریه سالانه آمده است.

نام دانشگاهرتبه جهانی در QSمتوسط شهریه سالانه
موسسه فناوری ماساچوست (MIT)161990 دلار
دانشگاه هاروارد4شهریه کامل: 55656 دلار
شهریه کاهش یافته: 14470 دلار برای دانشجویانی که در مرحله تحقیقاتی هستند.
دانشگاه استنفورد580677 دلار
دانشگاه کالیفرنیا، برکلی10از 28000 دلار تا بیش از 40000 دلار
دانشگاه پرینستون1762400 دلار
دانشگاه ییل1649500 دلار
دانشگاه کلمبیا2355140 دلار
دانشگاه شیکاگو1166543 دلار
دانشگاه پنسیلوانیا1240000 تا 50000 دلار
دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلس2936291 دلار

هزینه‌ی تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا

هزینه‌ی تحصیل درمقطع دکتری در دانشگاه‌های دولتی آمریکا معمولا بین 28000 تا 55000 دلار در سال است و هزینه‌ی تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی آن بین 40000 تا 60000 دلار در سال و بیشتر است.

همچنین هزینه‌ی زندگی دانشجویان دکتری حدود 39651 دلار است که شامل هزینه‌ی مسکن، حمل و نقل، غذا و هزینه‌های شخصی و خرید کتاب‌ها است.

بورسیه‌های تحصیلی برای مقطع دکتری در آمریکا

همه‌ی دانشگاه‌های برتر آمریکا کمک هزینه‌های مالی برای دانشجویانی مقطع دکتری که از لحاظ مالی نیازمند هستند، ارائه می‌دهند. اما مقدار این کمک هزینه‌ها متغیر است و بر اساس نیاز مالی دانشجو تعیین می‌شود. به طور مثال موسسه فناوری ماساچوست (MIT)  کمک هزینه‌های اضطراری برای مواقعی دارد که دانشجویان با مشکلات مالی روبه‌رو می‌شوند. همچنین برنامه‌های تامین مالی بلند مدت برای دانشجویانی دارد که دچار مشکلات مالی طولانی مدت هستند. علاوه بر این‌ها از سال دوم به بعد دانشجویان می‌توانند به عنوان دستیار تدریس یا پژوهش تحت نظارت استاد کار کنند و در ازای آن دستمزد و پوشش شهریه دریافت کنند.

موسی ظهیری

موسی ظهیری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.