معرفی بهترین رستوران‌های والنسیا از نگاه محلی‌ها و مسافران

معرفی بهترین رستوران‌های والنسیا از نگاه محلی‌ها و مسافران

معرفی بهترین رستوران‌های والنسیا از نگاه محلی‌ها و مسافران

والنسیا سومین شهر بزرگ اسپانیا نه فقط به خاطر معماری مدرن و سواحل آرام‌بخشش مشهور است، بلکه به عنوان یکی از قطب‌های مهم خوراک هم جایگاه ویژه‌ای دارد. از غذاهای محلی مثل پائیای اصیل گرفته تا رستوران‌هایی با غذاهای بین‌المللی با کیفیت، این شهر برای هر سلیقه‌ای چیزی دارد. در این مقاله با بهترین رستوران های والنسیا آشنا می‌شویم؛ مکان‌هایی که نه فقط به خاطر طعم غذا بلکه به خاطر اصالت، کیفیت و تجربه‌ای که ارائه می‌دهند، شایسته‌ی معرفی هستند.

شانگلو (Xanglot)، از بهترین رستوران های والنسیا

شانگلو که یک رستوران خانوادگی است در مرکز تاریخی شهر، در خیابانی مخصوص عابران پیاده چند متر دورتر از کلیسای جامع قرار گرفته است. اینجا کمی مجلل است و غذاهای آن کمی گران هستند اما آن قدر خوشمزه هستند که ارزش امتحان کردن را دارند. شانگلو به وسیله‌ی سرآشپز ساندار خورخه اداره می‌شود که به خاطر استفاده از مواد محلی و فصلی و ترکیب طعم‌های متضاد مشهور است. این رستوران تا به حال دو بار برنده‌ی جایزه شده و در راهنمای میشلن 2024 و 2025 هم توصیه شده است.

بعضی از بهترین غذاهای این رستوران دامپلینگ میگو، تارتار گوشت و گونه گوساله با کاری قرمز و بشامل نارگیلی هستند.

محدوده قسمت: شروع قیمت‌ها از 38 یورو برای هر نفر

کازا کارملا (Casa Carmela)، یک رستوران با دستور پخت‌های سنتی و قدیمی

کازا کارملا یک رستوران قدیمی است که بیشتر از 100 سال است که به کار خودش ادامه می‌دهد و 4 نسل از یک خانواده ادامه دهنده‌ی آن بوده‌اند. آن‌ها هنوز غذاها را با همان روش سنتی طبخ می‌کنند که صد سال پیش در این رستوران درست می‌کرده‌اند. این رستوران یکی از بهترین پائیای والنسیا و حتی کل کشور را طبخ می‌کند. به طوری که سرآشپز معروف رستوران دیورکسو (Diverxo)، که رتبه‌ی سوم لیست 50 رستوران برتر جهان در سال 2023 را دارد، در اینستاگرام خود عکسی از پائیای کازا کارملا را به اشتراک گذاشته و نوشته که این بهترین پائیا در کل کشور است.

غذاهای دریایی اینجا هم بسیار خوشمزه هستند. مخصوصا ماهی مرکب سرخ شده و میگوهای تازه.

محدوده قیمت برای هر نفر: 40-60 یورو

فوراسترا (Forastera)، رستورانی با منوهای چشیدنی

یکی از بهترین رستوران های والنسیا، رستوران فوراسترا است، رستورانی ساده و صمیمی که منوهای چشیدنی را با قیمت بسیار مناسبی ارائه می‌دهد. منوهای چشیدنی یا منوی تستینگ (Tasting Menu) به منویی گفته می‌شود که شامل چند غذای کوچک و متنوع است و معمولا با ترتیب خاصی سرو می‌شوند. هدف این منو این است که مشتری بتواند طیف وسیعی از طعم‌ها و سبک آشپز را در یک وعده تجربه کند.

تمرکز اصلی فوراسترا روی استفاده از مواد فصلی و محصولات تولیدکننده‌های کوچک است. در اینجا دو منو برای انتخاب وجود دارد که بسته به موجودی بازار تغییر می‌کنند و شامل غذاهایی لطیف، خوش‌‌طعم و مینیمال هستند.

محدوده قیمت برای هر نفر: 20-40 یورو

 رستوران گویا گالری (Goya Gallery)، یکی از رستوران های برجسته‌ی والنسیا

رستوران گویا گالری در سال 1950 به عنوان یک بار تاسیس شد و یک زمانی میزبان جشنواره فیلم موسترا د والنسیا (Mostra de Valencia) بوده است. این بار در سال 2010 تعطیل شد و در 2015 به عنوان یک رستوران سنتی مدیترانه‌ای افتتاح شد. منوی خوشمزه‌ی آن  شامل کروکت‌ها و ماهی مرکب با سس مایونز و انواع غذاهای برنجی است که تخصص اصلی این رستوران محسوب می‌شود.

گویا گالری به دلیل کیفیت بالای غذاها و خدمات خود مشتریان محلی وفادار زیادی دارد.

محدوه قیمت برای هر نفر: 20-40 یورو

 وئلو کارولینا(Vuelve Carolina) ، رستورانی متفاوت با غذاهای خاص

رستوران وئلو کارولینا یکی از بهترین رستوران های والنسیا است که به وسیله‌ی سرآشپز معروف کیکه داکوستا اداره می‌شود. این رستوران فضایی مدرن و آرام‌بخش و پیشخوانی پوشیده از گل و گیاه دارد. غذاهای آن خلاقانه و خاص هستند مثل: تاکوی دنده با کیمچی، تارتار گوشت و اسپاگتی ماهی مرکب. بد نیست بدانید پاتاتاس براواس این سرآشپز در سال 2024 برنده‌ی جایزه نمایشگاه غذایی مادرید شده است.

محدوده قیمت برای هر نفر: 40 – 60 یورو

دو استاسیوِنس (Estaciones 2)، یکی دیگر از بهترین رستوران های والنسیا

منطقه‌ی روسافا در والنسیا که به یکی از جذاب‌ترین مناطق غذاخوری شهر تبدیل شده است، میزبان رستوران دو استاسیونس است که به وسیله‌ی یک زوج سرآشپز اداره می‌شود. منوی این رستوران با تغییر فصل‌ها تغییر می‌کند و شامل سه منوی مختلف است: منوی اکسپرس که قیمت غذاهای آن 25 یورو است. منوی کلاسیک با غذاهای با قیمت 35 یورو و منوی چشیدنی به قیمت 50 یورو.

بعضی از خوشمزه‌ترین غذاهای اینجا عبارتند از: بادمجان گریل شده و نان ذرت محلی، صدف والنسیا به همره کرفس و سیب سبز.

محدوده قیمت برای هر نفر: 25-50 یورو

سنترال بار (central Bar)، رستورانی در دل بازار مرکزی

این بار که به وسیله‌ی یک سرآشپز معروف والنسیایی تاسیس شده آشپزی سنتی و مدرن را ترکیب می‌کند. تاپاس‌های خاص این رستوران امضای سرآشپز آن هستند. در اینجا می‌توانید هر چیزی را از ساندویچ‌های محلی تا غذاهای پیچیده امتحان کنید. از آنجایی که این بار در بازار مرکزی قرار گرفته که یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین بازارهای فروش مواد تازه و محلی است همه مواد آن بسیار تازه هستند. بعضی از غذاهای این بار که در بین افراد محلی و گردشگران محبوب هستند عبارتند از: تخم‌ مرغ‌های خورد شده با سوسیس که یک غذای سنتی والنسیا است، کروکت‌های ترد و کیک شکلات غلیظ.

محدوده قیمت برای هر نفر: 10-20 یورو

رستوران کوزینا (Kuzina)، آَشپزی اصیل یونانی در والنسیا

رستوران کوزینا یک رستوران یونانی است که در سال 2016 در والنسیا افتتاح شد. این رستوران هر هفته مواد اولیه تازه و با کیفیت مورد استفاده خود را از یونان وارد می‌کند. در اینجا نباید غذای هشت پای کبابی، سالاد بادمجان، موساکا و بره لیموناتو را از دست بدهید. همچنین انواع غذاهای گیاهی به شکل استادانه‌ای آماده شده‌اند تا رضایت سخت‌گیرترین ذائقه‌ها را جلب کنند. این رستوران به خاطر سادگی و طعم‌های خوشایندش در بین مردم محلی مشهور است.

محدوده قیمت برای هر نفر: 30-40 یورو

رستوران هبیتوال (Habitual)، از بهترین رستوران های والنسیا

این رستوران که یکی از 4 رستورانی است که سرآشپز مشهور ریکارد کارمانا سرپرستی می‌کند، در غذاهای مدیترانه‌ای تخصص دارد. مواد اولیه اینجا از سراسر مدیترانه تهیه می‌شوند: از پروانس در فرانسه گرفته تا ساحل اسپانیا و همچنین جزایر و سواحل ایتالیا. سوسیس‌های خانگی، سبزیجات، پاستا، استیک گاو گالیسیایی، تخم مرغ سرخ شده با خرچنگ و نانی که در خود رستوران پخته می‌شود، از خوشمزه‌ترین غذاهای این رستوران هستند.

محدوده قیمت برای هر نفر: 20-40 یورو

رستوران بلانکریس (Blanqueries)، یک رستوران مدرن و شیک

این رستوران روشن و مدرن به راحتی قابل پیدا کردن است چرا که فقط 100 متر با برج‌های سرانوس، یکی از دروازه‌های تاریخی شهر زیبای والنسیا، فاصله دارد. فضای  اینجا آرام و صمیمی است و شلوغ نیست. بلانکریس به وسیله‌ی دو سرآشپز ماهر اداره می‌شود که تلاش می‌کنند غذاهایی خلاقانه و باکیفیت و تازه و سبک ارائه دهند. این رستوران یک رستوران سطح بالاست اما قیمت‌های مقرون به صرفه‌ای دارد، به طوری که در سال 2018 یکی از جوایز راهنمای میشلن را که نشان‌دهنده‌‌ی قیمت‌های مناسب است دریافت کرد.

بعضی از بهترین غذاهای اینجا عبارتند از: کروکت ژامبون، سالاد ماهی مرکب و میگو، استیک تارتار و فیله‌ی ماهی کاد با کرامبل آجیل

محدوده قیمت برای هر نفر: 30-40 یورو

ساونا سیسکار (SAONA CISCAR)، تجربه‌ای دلپذیر از طعم‌های مدیترانه‌ای

اگر به امتحان کردن پاستاهای متنوع با سس‌های خاص و متفاوت علاقه دارید، ساونا سیسکار یکی از بهترین رستوران های والنسیا برای شماست. اینجا همچنین انواع غذاهای مدیترانه‌ای و برنجی، ماهی‌های تازه، گوشت‌های گریل شده و سوپ‌های سبک و خوشمزه را هم ارائه می‌دهد. علاوه بر این غذاهای گیاهی و بدون گلوتن هم در منو موجود است.

این رستوران به دلیل کیفیت غذاها و خدمات حرفه‌ای خود، نظرات مثبت زیادی از مشتریانش دریافت کرده است.

محدوده قیمت برای هر نفر: 10-20 یورو

رستوران سیری سوشی (Siri Sushi)، سوشی با قیمت مناسب

رستوران سیری سوشی یکی از بهترین رستوران های ژاپنی والنسیا است. این رستوران به خاطر کیفیت بالای غذاها و محیط دلپذیر خود شناخته شده است. منوی اینجا شامل انواع سوشی، رول‌های خلاقانه و غذاهای گرم ژاپنی است. همچنین گزینه‌های متنوعی برای گیاه‌خواران و افرادی که به دنبال غذاهای بدون گلوتن هستند، وجود دارد.

قیمت‌ها در سیری سوشی مقرون به صرفه‌تر از رستوران‌های فاخر ژاپنی است و همین این رستوران را به رستورانی محبوب در بین افراد محلی که به غذاهای ژاپنی علاقه دارند، تبدیل کرده است.

محدوده قیمت برای هر نفر: 10-20 یورو

اگر قصد سفر به والنسیای اسپانیا را دارید، تیم متخصصان ما در دارالترجمه اسپانیایی علامه به ترجمه سریع و دقیق مدارک شما کمک می‌کند. همچنین در صورتی که نیاز به دریافت وقت BLS اسپانیا را دارید، ما می‌توانیم در دریافت وقت به شما کمک کنیم. با دارالترجمه علامه تماس بگیرید.

موسی ظهیری

موسی ظهیری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.